Informatii Rezumate

Doar rezumatele trimise electronic in forma ceruta vor fi acceptate.

 

Notificare - Procedura Online pentru trimiterea Rezumatelor

Este necesara inscrierea de la butonul din partea dreapta sus a portalului, pentru a va putea apoi loga la contul dvs. si a depune rezumatul(ele). Unele informatii/campuri trebuiesc introduse obligatoriu altfel nu veti putea continua procedura. Dupa ce va conectati la portalul ARTOP, va rugam sa urmati instructiunile de pe ecran intocmai, deoarece va conduc prin procedul de depunere.

Va rugam ca rezumatele sa nu depaseasca 250 de cuvinte, respectiv 300 de caractere (cu tot cu spatiu) si sa fie redactate atat in limba romana, cat si in limba engleza.

Nu exista nicio restrictie privind numarul de rezumate trimise, va rugam sa le inserati in acelasi document word(.doc) rezultand un fisier cu mai multe pagini.

Va rugam sa retineti ca odata incarcate in site, puteti sa modificari rezumatul(ele) dumneavoastra pana la data limita de depunere doar prin retransmitete pe adresa : rezumate@artop2017.ro

Luati in considerare sesiunea la care vreti sa depuneti rezumatul dvs. daca exista o discrepanta intre subiecy si categoria sa, ARTOP isi rezerva dreptul de a schimba categoria sau respinge rezumatul dumneavoasra. ARTOP accepta un maxim de 5 prezentari orale.

 

Informatii despre acceptarea rezumatului :

Veti fi notificat prin email cu privire la acceptarea rezumatului dvs. cel tarziu la data 10.10.2017   

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica va fi furnizata tuturor autorilor cu rezumate acceptate

Prezentarile orale

Proiectii cu ajutorul computerului vor fi disponibile pentru prezentarile in salile de conferinta